3D Artist

Over onze organisatie

Unit040 is een groeiende, dynamische organisatie opgericht in 2006, waar op het moment 15 mensen werkzaam zijn. Unit040 maakt producten uit de High-tech industrie begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen. Naast hoogwaardige 3D producten, zoals Virtual Reality, Augmented Reality, Interactieve animaties en Product Configuratoren, heeft Unit040 ook een softwareafdeling in huis. Hier wordt 3D data gekoppeld aan aansturingssoftware en hardware, waardoor klanten in staat zijn een virtueel prototype van hun machine of product te ontwikkelen. Dankzij onze aanpak is de return on investment voor onze opdrachtgevers hoog. Wij zijn trots dat we Philips, Vanderlande, ASML, Océ-Canon en vele andere organisaties inmiddels tot onze klanten mogen rekenen.

Dit is wat je gaat doen

Wij zoeken een gemotiveerde allround 3d-artist met enkele jaren werkervaring die ons team komt versterken. Weet jij alles van modelleren, texturen, animeren en assets maken? Vind je het leuk om technologie om te zetten naar gelikte 3d-animaties en strakke VR/AR-ervaringen? Solliciteer dan op deze functie!
Samen met ons artistteam zal je werken aan het maken van hoogwaardige 3d-animaties en game-assets voor Unity. Je houdt van detaillering, kwaliteit en kan zorgvuldig en zelfstandig werken aan animaties en game-engine-assets. Bovenal vind je het gewoon heel erg leuk om dingen in 3d te maken.

 

We verwachten van jou

   • Een afgeronde MBO opleiding
   • Uitgebreide ervaring met 3dsmax en Unity3d
   • Kennis van After Effects, Premiere en Photoshop is een pré
   • Ervaring met werken in VR/AR is een pré
   • Ongeveer 2 tot 4 jaar werkervaring
   • Een positieve, nieuwsgierige instelling
   • Affiniteit met de High Tech industrie
   • Je bent gedreven, enthousiast en je hebt een passie voor kwaliteit

Dit mag je van ons verwachten

Wij zorgen goed voor onze mensen. Dat zie je terug in een marktconform salaris en in ons team van enthousiaste collega’s die je met open armen zullen verwelkomen. Binnen ons bedrijf zijn tevens prima secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Mariëlle van Diesen (Office Manager). Je kunt hiervoor een mail sturen naar: marielle@unit040.nl

Interesse? Bij interesse in de functie kun je je sollicitatiebrief en CV mailen naar: marielle@unit040.nl

 

Per

Per direct, of in overleg

Hoeveel uur

Uitgaande van 32-40, overleg mogelijk

Waar

Unit040 Head Quarter, Eindhoven