Applicatie ontwikkelaar C#

Over onze organisatie

Unit040 is een groeiende, dynamische organisatie opgericht in 2006, waar op het moment 15 mensen werkzaam zijn. Unit040 maakt producten uit de High-tech industrie begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen. Naast hoogwaardige 3D producten, zoals Virtual Reality, Augmented Reality, Interactieve animaties en Product Configuratoren, heeft Unit040 ook een softwareafdeling in huis. Hier wordt 3D data gekoppeld aan aansturingssoftware en hardware, waardoor klanten in staat zijn een virtueel prototype van hun machine of product te ontwikkelen. Dankzij onze aanpak is de return on investment voor onze opdrachtgevers hoog. Wij zijn trots dat we Philips, Vanderlande, ASML, Océ-Canon en vele andere organisaties inmiddels tot onze klanten mogen rekenen.

Dit is wat je gaat doen

Wij zoeken een enthousiaste applicatieontwikkelaar met enkele jaren werkervaring die ons team komt versterken. Ben jij op de hoogte van de nieuwste technieken, trends en technologieen? Vind je het leuk om deze te vertalen naar applicaties die echt goed werken? Solliciteer dan op deze functie!
Samen met onze senior developer vorm jij onze R&D-afdeling. Daar werk je aan het ontwikkelen van een innovatief softwareplatform voor de high-tech industrie. Jij zorgt voor de perfecte koppeling tussen 3D en software. We verwachten een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van je, maar daarvoor krijg je een functie terug waarbij je zelf veel mag bepalen.

 

We verwachten van jou

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Uitgebreide ervaring met C#, Object Oriented Programming
  • Kennis van Javascript /  C++ / HTML
  • Ervaring met gaming-engines zoals bv Unity3D is een pré
  • Kennis van databases / SQL is een pré
  • Ongeveer 2 tot 4 jaar werkervaring
  • Een positieve, nieuwsgierige instelling
  • Affiniteit met de High Tech industrie
 • Je bent gedreven, analytisch en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Dit mag je van ons verwachten

Wij zorgen goed voor onze mensen. Dat zie je terug in een marktconform salaris en in ons team van enthousiaste collega’s die je met open armen zullen verwelkomen. Binnen ons bedrijf zijn tevens prima secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Mariëlle van Diesen (Office Manager). Je kunt hiervoor een mail sturen naar: marielle@unit040.nl

Interesse? Bij interesse in de functie kun je je sollicitatiebrief en CV mailen naar: marielle@unit040.nl

 

Per

Per direct, of in overleg

Hoeveel uur

Uitgaande van 32-40, overleg mogelijk

Waar

Brainport Industries Campus, Eindhoven