New Business Developer

Over onze organisatie

Unit040 is een groeiende, dynamische organisatie opgericht in 2006, waar op het moment 15 mensen werkzaam zijn. Unit040 maakt producten uit de High-tech industrie begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen. Naast hoogwaardige 3D producten, zoals Virtual Reality, Augmented Reality, Interactieve animaties en Product Configuratoren, heeft Unit040 ook een softwareafdeling in huis. Hier wordt 3D data gekoppeld aan aansturingssoftware en hardware, waardoor klanten in staat zijn een virtueel prototype van hun machine of product te ontwikkelen. Dankzij onze aanpak is de return on investment voor onze opdrachtgevers hoog. Wij zijn trots dat we Philips, Vanderlande, ASML, Océ-Canon en vele andere organisaties inmiddels tot onze klanten mogen rekenen.

Dit is wat je gaat doen

Nadat we recent onze dienstverlening hebben aangescherpt willen we nieuwe klanten aantrekken. Dit wordt jouw taak. Vind jij uitdaging in het vinden van de juiste persoon binnen een grote organisatie? Houdt je van deuren intrappen en het juiste product bij de juiste persoon te presenteren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. 

Samen met de Sales Manager zoek jij de targets uit en zoek je naar manieren om deze te benaderen. Jij zal deze targets, leads en prospects begeleiden naar een samenwerking met Unit040. Je werkt nauw samen met de Project managers en Sales Manager. Ervaringen en handelingen noteer je accuraat in onze administratie en je neemt initiatief bij mogelijke verbeteringen. 

 

We verwachten van jou

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding 
  • Ongeveer 4 tot 8 jaar werkervaring 
  • Een echte ‘new business’ instelling 
  • Uitstekende softskills 
  • Een positieve, nieuwsgierige instelling 
  • Affiniteit met de High Tech industrie 
  • Een netwerk in de High Tech Industrie, Maakindustrie en/of Infra is een pré 
  • Belangstelling voor technologische ontwikkelingen 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift 
  • Je kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en proactief 
  • Bereid te reizen naar onze potentiële klanten vanuit huis en ons kantoor in Eindhoven 

Dit mag je van ons verwachten

Wij zorgen goed voor onze mensen. Dat zie je terug in een marktconform salaris en in ons team van enthousiaste collega’s die je met open armen zullen verwelkomen. Binnen ons bedrijf zijn tevens prima secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. 

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Mariëlle van Diesen (Office Manager). Je kunt hiervoor een mail sturen naar: marielle@unit040.nl 

Interesse? Bij interesse in de functie kun je je sollicitatiebrief en CV mailen naar: marielle@unit040.nl 

Per

Per direct, of in overleg

Hoeveel uur

Uitgaande van 32-40, overleg mogelijk

Waar

Brainport Industries Campus, Eindhoven